Ring til os på 63 95 60 20

Hvem er vi?​

Velkommen til Proline VVS A/S.


I 2004 etablerede Hans Erik Greve Jensen virksomheden Proline, der den dag i dag stadig har til huse på Labirksgyden 118, 5220 Odense SØ. Proline har mere end 30 års erfaring på bagen, og er en virksomhed i rivende udvikling. Alt arbejde, der udføres i samarbejde med Proline er autoriseret arbejde, hvor vi med stolthed kan stå inde for den håndværksmæssige kvalitet.
Proline består af en typehus-afdeling og en projekt-afdeling, hvilket betyder, at vi kan påtage os mange forskellige typer af opgaver, og at vi har stor erfaring indenfor ventilation og VVS-verden.

Hvad tilbyder vi?

En af Prolines spidskompetencer er helt bestemt ventilations- og VVS-arbejde på typehuse. Vi har derudover også stor ekspertise indenfor erhvervsbyggeri og lejlighedsprojekter. Derfor er vi ikke bange for at gribe fat i et stort projekt.


Vi har hovedkontor og lager i Odense, men vores montører har base både i Hedensted, Odense, Ringsted og Aalborg. Lokationen for nybyggeriet er derfor ikke en begrænsning for os.
Proline tilbyder også service af jordvarmepumper, luft-til-vand-varmepumper samt ventilationsanlæg i huse, hvor vi har været en del af byggeriet.


Proline er specialister i fremtidssikrede løsninger indenfor ventilations- og VVS-installationer. Vi har stor ekspertise indenfor både køkken, badeværelse, afløbsinstallationer, nybyggeri og industrianlæg. Vi er naturligvis også altid opdateret på de nyeste tendenser indenfor den teknologiske udvikling samt de nyeste trends.


Proline er omfattet af autorisationsloven for VVS-virksomheder, der kvalitetssikrer alt vores arbejde. Kvalitetssikringssystemet hedder Q-kontrol, og systemet bliver løbende opdateret.

Vi er medlem af den landsdækkende kontrolinstans ”TEKNIQ Kvalitet”, der er installatørernes brancheorganisation. Medlemskabet er dermed også kundens sikkerhed for at arbejdet udføres korrekt.

Har du spørgsmål til vores ydelser?

​Kontakt

Telefon: 63 95 60 20

E-mail: firma@prolinevvs.dk

Proline VVS A/S  |  Labirksgyden 118, 5220 Odense SØ  |  CVR​: 28286996